Savcı Muammer Akkaş'a tepki gösteren ve kafaları karıştıran Hüseyin Gülerce, 'Zaman gazetesiyle yolları ayırıyor mu?' sorusuna yanıt verdi

Savcı Muammer Akkaş'a tepki gösteren ve kafaları karıştıran Hüseyin Gülerce, Zaman gazetesinden ayrılıyor mu? Gülen'e yakınlığıyla bilinen Hüseyin Gülerce, Twitter'dan "Hiç yuvamdan ayrılır mıyım? Fitneye düşülmesin" diye yazdı.  Zaman gazetesinin kıdemli isimlerinden Hüseyin Gülerce, AK Parti ve cemaat savaşında aldığı pozisyonla dikkatleri üstüne çekti.

SAVCIYA TEPKİ BAŞBAKAN'A DESTEK ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Gülerce'nin Twitter'da yaptığı açıklamalardan sonra "cemaatte bir kırılma mı var?" soruları gündeme gelmişti. Zaman yazarının savcı Muammer Akkaş'a sert tepki gösterip Başbakan Erdoğan 'a açıktan destek vermesi gazetesi Zaman'dan ayrılacağı yönünde iddialara konu oldu. Gülerce'nin açıklamalarına en ilginç tepki ise cemaatçi Emre Uslu'nun "Gülerce Fethullah Gülen hocasını satmış" sözleri olmuştu.

İYİ NİYETLE İZAH EDİLEMEZ

Gülerce Twitter'dan yaptığı son açıklamada Zaman'dan ayrılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi. "Gazetem Zaman'dan istifa ettiğime dair dedikodu yayılıyor. Zaman benim yuvam. Hiç yuvamdan ayrılır mıyım? Fitneye düşülmesin." diyerek iddiaları yalanlayan Gülerce "Açıklamalarımdan sonra bazı çevreler Hizmet camiası icinde bir ayrılık oluşturma gayreti sergiliyor. Bunlar iyi niyetle izah edilemez." dedi.