Fethullah Gülen Grubu’ndan ayrılan Zaman Gazetesi eski genel yayın yönetmeni Hüseyin Gülerce CNN'de katıldığı bir programda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Şike Operasyonu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gülerce, Fettullah Gülen'in Aziz Yıldırım'a taktığı için Şike Operasyonu'nu düzenlediğini iddia etti.

Gülerce, "Aziz Yıldırım, uçakta bir arkadaşına Fethullah Gülen hakkında tepki gösteriyor, ne işin var onun yanında diyor. O da gidiyor bunu Gülen'e söylüyor. Gülen de buna takıyor. Şike operasyonu için de bu yüzden düğmeye basılıyor. Aziz Yıldırım'ın Gülen hakkındaki olumsuz görüşlerinin Türkiye'nin en çok taraftarı olan camiaya sirayet etmesi istenmedi. Fethullah Gülen, Aziz Yıldırım'ın kendisi ile ilgili olumsuz düşüncelerinden rahatsız olduğu için şike operasyonu yaptı. Gülen böyledir, kafasına taktığını bitirmeye çalışır" diye konuştu.

YAŞAR BÜYÜKANIT'I ODASINDA GÖRMÜŞ

"Pensilvanya'da odasındaydım. Fethullah Gülen bana dedi ki Yaşar Büyükanıt (dönemin Genelkurmay Başkanı) odama geldi. Onunla güreştik ve ben onu yendim. Gülen halüsinasyonlar görüyordu. Kendisi her perşembe Peygamberle (haşa) görüştüğünü söylüyordu. Diazemi herkes bilir yan etkisi halüsinasyon olan bir ilaçtır, 40 yıldır onu kullanıyor çünkü."

CEVDET TÜRKYOL’U DÖVDÜ

Örgütteki evlilikleri de anlatan Gülerce, katalogla insanların evlendirildiğini ileri sürdü.

Fethullah Gülen'i ziyarete gittiğinde, Gülen'in Cevdet Türkyol’u dövdüğüne tanık olduğunu söyledi.

NÜFUS KÜTÜRLERİ PENSİLVANYA'DA

Gülerce, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün nüfus kütüklerinin yıllar önce Gülen Grubu tarafından ele geçirildiğine de şahit olduğunu anlattı. Pensilvanya'da Gülen'le bir görüşmesini aktaran Gülerce "Bana tek tek gösterdi. Önemli kişilerin soy kütüğünü çıkarmışlar. Dedi ki 'Bak bunun kökü Ermeni. Bak hiç beklemezsin ama içimizde Sebataistler bile var. İçimize sızmışlar' dedi. Gösterdiği kişi İslamcı olarak bilinen ve Zaman'da yazan biriydi" dedi.

Gülerce, Hrant Dink cinayetinde Fethullah Gülen Grubu’nun rolü olduğunu, bunu dinlendirdiği için de Nazlı Ilıcak'ın kendisini eleştirdiğini söyledi. Gülerce, Dink cinayetinin çözülmesi halinde Ermeni lobisinin etkisinden dolayı ABD'nin Gülen'i verebileceğini savundu.

Gülerce, Gülen'in kendisine "Fehmi Koru'ya ev aldım. Bir aile büyüğü olarak senin kızının ABD'deki eğitimini de ben karşılayayım" dediğini, insanları kendisine mecbur bırakmak için böyle taktikler kullandığını anlattı.

İşte o programın tamamı: