Sunucu ve oyuncu Berna Laçin, market alışverişi sonrası Twitter üzerinden pahalılıktan şikâyet etti. İndirim yapıldığı söylenen bir tuvalet kağıdının 56 lira olduğunu belirten ünlü sunucu, "Dünyanın hiçbir yerinde, bir oyuncu krem alırken düşünmez! Gerisini siz hesap edin" dedi. Laçin, "Demek istediğim her gelir seviyesi sarsıntı geçiriyor. Dövizle geliri olanlar hariç" diye yazdı.

Laçin Twitter hesabından şu mesajları paylaştı:

"Diş fırçama bile yüzde 40 zam gelmiş arkadaş"

"Tuvalet kağıdı gördüm 'günün fırsatı' diye yazıp marketin ortasına koymuşlar, hemen gittim alayım ucuz buldum diye, 56 liraydı etiket, nasıl!"

"Yalan yok, cilt bakım ürünleri benim için önemli. Yüzümü uzun yıllar korumam lazım bizim meslekte. İnanın şu an düşünüyorum! Elbet ekmek almayı düşünmek gibi demiyorum ama herkesin ihtiyacı farklı! Dünyanın hiçbir yerinde, bir oyuncu krem alırken düşünmez! Gerisini siz hesap edin!"

"Demek istediğim her gelir seviyesi sarsıntı geçiriyor. Dövizle geliri olanlar hariç! Durum böyleyken zaten zar zor geçinenler temel ihtiyaçlarını nasıl karşılayacak? Yoksa biz kırışsak, yeni tel alamasak nolacak, karnımız doyduktan sonra şükrederiz. Ama ya açlık sınırındakiler"

"Neyse işte 3 ay sonra ilk defa İstanbul'da çarşıya çıktım da bir içim fena oldu, öyle dertleşeyim dedim."