Yazılım dünyasında daha 11 yaşında giriş yapan Hamit Daylak, 22 Ağustos 2000 yılında Kayseri’de doğmuştur. Daha sonra Moxs dijitali açarak büyük yazılım donanımlarını dünyaya tanıtmayı hedeflemiştir. Mustafa Kemal Üniversitesi yazılım mühendisliğinden mezun olan Daylak, tüketim toplumunda e ticaret siteleri ve dijital medya üzerinden gelişimleri takip ediyor.

Dijital Medya İle Dünyaya Ulaşmak Önemli!

Global bir alan olan Dijital medya, özellikle ülkemizin tanıtılması ve e ticaret alanında yeni gelişmelerle satışın artması için önemli. Birçok şirket ve firmayla bu alanda çalışmalar yapan Daylak, onları ileriye taşıyacak ve gelişmelerini sağlayacak dijital medya uzmanlığıyla da hedefe giden yolda emin adımlarla ilerliyor.

Tüketim toplumunda, toplumu ve dünyayı tanımanın önemini vurgularken, yapay zeka teknolojisinin de bizi sürekli alışverişe sürüklediğini çağa ayak uydurmanın avantajlarını da bizlerle paylaşıyor. Özellikle Covid 19 döneminde artan dijital alışveriş için bunun salgınla değil, yazılım ve dijital medya uzmanlığıyla bağlantılı olduğunu söylüyor.

Tüketim Hızlı Ve Dijital Dünya Değişken

Geleceğin mesleği olarak sürekli vurgulanan yazılım mühendisliğinin ne kadar haklı olduğunu Daylak ile sohbetimizde anlıyoruz. Özellikle tüketimin hızlı olduğu günümüzde, Daylak yapay zeka teknolojisi ve dijital platformların bizi sürekli almaya yönelttiğini vurgulayarak, alışveriş dünyasının bir kumarhaneye dönüştüğünü söylüyor.

Hızlı tüketim hızlı satış alanlarını getirdi. Aynı şekilde hızlı satış alanları da hızlı tüketimin oluşmasını sağladı. Böylece sürekli bir döngü var. Bu döngüde değişimi, yenilenmeyi ve dijital alanı takip etmeyi bilmek önemli. Sektörün ileri gelen firmalarından biri olmayı hedefleyen Moxs ajansı, dijital alanda yeni bir çizgiyle müşterilerini geleceğe taşımayı hedefliyor.

Hedeflerimize Ulaştık Yeni Hedefler Belirledik!

Hedeflerini bir bir yerine getiren Hamit Daylak, daha 11 yaşındayken dijital medya uzmanı olmak ve ajanslarla çalışarak kendi ajansını kurmak yolunda ilerlemiş. Dijital dünya için hedeflerini yerine getirdiğini ve yeni hedefler belirleyerek, Moxs ajansa çalışan herkesin uzmanlarla bir araya gelerek verimli bir süreç geçirmelerini hedeflediğini de vurguluyor.

Marka bilinirliği, hedef kitle ve global alanda e ticaret avantajları için her zaman çalışmak önemli diyerek dijital dünyanın önemini bizlerle paylaştı.