Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, kanalın satılacağına dair iddialar yalanladı ve “Halk TV satılmıyor, satılmayacak da” dedi.

Ucankus.com’da yer alan haberde CHP Antalya Mlletvekili Deniz Baykal’ın, kurucusu ve imtiyaz sahibi olduğu Halk TV’yi 30 milyon lira bedelle satışa çıkardığı iddia edilmişti.

Birçok haber sitesi de ucankus.com’a referans vererek iddiayı haberleştirmişti.

Sevinç, bu iddialar üzerine halk.tv.com.tr‘de ‘Halk TV satılıyor mu?’ başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Bu haberi görünce ‘çok doğru bir iş’ yaptıklarını düşündüğünü aktaran Halk TV genel müdürü, “Bildiğiniz gibi değil sevgili Halk Tv dostları. Bizden çok rahatsızlar. Ellerinde sayısız televizyon ve gazeteleri var ama bir Halk Tv ile baş edemiyorlar. Kendileri her türlü saldırıyor yetmiyor. Ara ara güya bizim mahallede olan bilmem ne partisinin yayın organları ile bazı karanlık odaları da üzerimize iftira/yalan vb. her türlü saldırtıyorlar. I-ııh yıkamıyorlar, yıkamayacaklar…” diye yazdı.

“Sonuç: Halk TV satılmıyor, satılmayacak da” diyen Sevinç, ‘internet medyasındaki yandaş hegemonyası’nı da yıkacaklarını savundu.

Sevinç yazısını şöyle bitirdi: “İzleyicilerimizle, daha doğrusu Mustafa Kemal’in askerleriyle omuz omuza sürdürdüğümüz aydınlık Türkiye idealinin peşinden koşmaya daha da hızlanarak devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin. Sadece ekrandan değil ama artık internette de (www.halktv.com.tr adresinde) Halk TV farkıyla habercilik yapıyoruz. Son bir not: Deniz Baykal’ın tüm Mustafa Kemal’in askerlerine selamları var, üzerimde kalmasın.”