Hakan Dokuyucu DYC Dış Tic. İnşaat Ltd. Şti. firmasının kurucusu ve CEO’sudur. 1975 yılında Kahraman Maraş ilinde doğmuştur. Hakan Dokuyucu, verdiği aradan sonra 30 yılı aşkın değerli tecrübelerini sektöre aktarmak için hazırlanmaktadır.  DYC Dış Tic. Türkmenistan’da inşaat malzemeleri tedariki, MAN Otobüs Kamyon Satışı, Isıtma Soğutma sistemleri ve anahtar teslim inşaat projeleri konusunda faaliyet göstermiştir.

Hakan Dokuyucu, 2009 yılında Türkmenistan’da inşaat sektörüne adım atmış, Türkiye yapılanmasını DYC Mühendislik ve İnşaat Tic. Ltd. Şti. adı altında, Türkmenistan yapılanmasını ise ( DYC ) firmasının baş harflerinden oluşan  Durli Yaz Company adı altında faaliyetlerini sürdürmüştür.

Hakan Dokuyucu yönetimindeki DYC – Durli Yaz Company Türkmenistan’ın birçok önemli projesini inşaa etmiştir. Türkmenistan Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı, Awaza Bagtyyar Otel, Ashgabat Askeri Konut Projeleri, Ashgabat Medeniyet Üniversitesi Projesi, Türkmen hava yolları bilet satış merkezi gibi projeleri hayata geçirmiştir.

Dünyaca ünlü Amerikan merkezi soğutma sistemleri üreticisi ve vidalı kompresörün mucidi Dunham-Bush ve bireysel soğutma sistemleri üreticisi Midea firması ile partnerlik yaparak ısıtma ve soğutma sistemlerinde lider markalar ile ilişkilerini güçlendirmeye devam etmektedir.

Hakan Dokuyucu Türkmenistan’ın bir çok önemli projesine imza atmıştır. Türkmenistan Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı, Awaza Bagtyyar Otel, Ashgabat Askeri Konut Projeleri, Ashgabat Medeniyet Üniversitesi Projesi gibi bir çok projenin proje tasarımından malzeme tedarik sürecine kadar tüm projelerin yönetimini üstlenmiştir.

MAN Otobüs Kamyon Firması – Kamyon Satışı

Man Türkiye 1966 yılında faaliyete geçen Almanya dışındaki ilk üretim tesisi olarak yer almakla beraber şuan en büyük otobüs fabrikası tesisi olarak üstün başarılar göstermektedir. Man, son 15 yılda yaklaşık 310 kat ciro gelirini arttırırken ihracatını son 10 yıldı 10 kat arttırmıştır.

Hakan Dokuyucu, Türkmenistan’da inşaat firmalarının iş makinaları tedarikinde büyük bir rol üstlenerek yılda 120 adet MAN kamyon üstüne firmanın ihtiyaçları doğrultusunda Damper, Silobas, Mikser ve Beton Pompası montajı yaptırılmış şekilde ihracat yapmıştır.

Türkmenistan’da faaliyet gösteren birçok inşaat firmasının iş makinaları tedarikini onların ihtiyaçlarına göre en optimize edilmiş modelleri seçerek komple kamyon satışlarını yapmaktadır.

MAN Otobüs ve Kamyon, IMER mikser, IMER Silobas, Putzmeister Beton Pompaları ve Yaguz Damper partnerliğinde ihtiyaca göre üst yapısı hazırlanmış kamyonlar Türkmenistan’da faaliyet gösteren bir çok inşaat firmasının  taleplerine cevap vermektedir.

Dunham-Bush ve Midea nedir? İklimlendirme ve Soğutma Cihazları

Hakan Dokuyucu, dünyaca ünlü endüstriyel soğutma sistemleri üreticisi vidalı kompresörün mucidi Dunham-Bush firmasının Türkmenistan distribütörlüğünü yapmaktadır. Türkmenistan’daki bir çok önemli projenin ısıtma ve soğutma sistemine geniş ürün yelpazesi ile çözüm üreten Dunham-Bush FCU, AHU, Hava Soğutmalı Chiller, Rooftop, VRF Klima, DX Bataryalı heat pump gibi ürünler ile en uygun bütçeli ve kaliteli sistem çözümleri sunmaktadır.

Türkmenistan’ın bir çok önemli projeleri olan TV Tower, Ashgabat olimpiyat şehir stadyumu, Cumhurbaşkanlığı Muhafız alayı, Askeri konut projeleri, Kültür bakanlığı medeniyet üniversitesi kompleksi, Dashoğuz kadın ve çocuk hapisanesi, Awaza 5 yıldızlı otel projeleri, konut projeleri gibi bir çok önemli projede Dunham-Bush ürünleri tercih edilmiştir.

Dunham-Bush Amerikan orijinli ve vidalı soğutma teknolojisinin mucidi, konusunda dünyada öncü firmalardan olan Dunham-Bush’un birçok ülkede üretim faaliyetleri bulunuyor. 

Dunham-Bush sektörün 1894 yılın dan beri en köklü firmalarından birisidir. Su soğutmalı serisinde iki kompresörlü ve her bir kompresörü frekans kontrollü vidalıda 2.650 kW ve Hava Sogutmalı soğutma grupları ile 1.860 kW‘a kadar tek cihazda istenilen kapasiteyi sağlayabiliyor. Tüm modellerinde kapasite ve verimlilik garantisi için Amerikan AHRI laboratuar test belgelerine sahiptir. Dunham-Bush yüksek verimli vidalı soğutma sistemleriyle oteller, iş merkezleri, fabrikalar gibi birçok geniş hacimli mekanların iklimlendirilmesinde tercih edilmektedir.

İLAÇ ÜRETİM TESİS KURULUMU VE PROJE DANIŞMANLIĞI

Hakan Dokuyucu, bir çok ilaç üretim tesislerine proje danışmanlığı ve anahtar teslim GMP, HACCP standartlarında temiz oda, hijyenik üretim alanı projelerini hayata geçirmiştir. 13 yıl Viessmann’da ki profesyonel çalışma hayatı sürecinde Mustafa Nevzat İlaç Fabrikası, Sanovel İlaç Fabrikası, Bio farma İlaç fabrikası, Sandoz ilaç fabrikası, Nuh’un Ankara Makarnası, P&G Gebze Üretim Tesisleri gibi bir çok üretim tesislerinin kurulum aşamasında görev yapmıştır. Daha sonrasında kurucusu olduğu DYC Dış Ticaret firması ile Homemade Aromaterapi, ENA Farma, The Mossi firmalarının üretim tesislerinin prjelendirilmesi ve anahtar teslim üretim tesisi kurulumunu, Orzax İlaç firmasının Esenyurt üretim tesislerinin projelendirilmesi ve danışmanlık hizmeti vermiştir.

İçerik kategorisi: ADVERTORIAL / REKLAM / TANITIM YAZISI