Zülfikar Ali Aydın, Twitter paylaşımında "Doğru ve dürüst haber, çalıştığımız kurumun hakkı ve mesleğimizi korumak için... Vicdanımızın sesi ile ham ve gerçek görüntüler... Bakalım ne anlatıyor?" ifadelerine yer verdi.

Aydın'ın paylaştığı görüntülerde Boylu'nun "Mikrofonu uzatayım hatıra kalsın. Karne hediyesi herhalde bugün bir et yemeği" sorusuna çocuğun annesi "Evet aynen" yanıtını veriyor.

Daha sonra Boylu, "O zaman Ayaz'a da sorayım. Ayazcığım bana şey der misin, 'Annem karne hediyesi bana et aldı" diyerek mikrofonu çocuğa uzatıyor. Çocuk da "Annem bana karne hediyesi et aldı" diyor.

"Seviyor musun eti?" sorusuna çocuk, "Hayır. Abimler yer" yanıtını verince, Boylu "Ama senin karne hediyen ne olacak" diye soruyor. Çocuk da "Bir şey olmaz" karşılığını veriyor.

Boylu'nun "Bir daha de şimdi, 'Karne hediyesi et aldım' diye" sözleri üzerine çocuk yeniden "Annem karne hediyesi et aldı" karşılığını veriyor.

BOYLU: TV HABERCİLİĞİNDE TEKRARLAMALARI KAYIT İÇİN YAPTIĞIMIZ GÖRÜLÜYOR

Zülfikar Ali Aydın'ın paylaşımına yanıt veren Fatmanur Boylu, "Teşekkür ederim paylaşım için. Her şeyin açık şekilde olduğu. Kimsenin kulağına bir şey fısıldamadığım, öncesinde konuştuklarımızı tekrar annesinin hatta kasabın duyacağı şekilde anlattığım ortada. TV haberciliğinde tekrarlamalarını -kayıt altına almak için- yaptığımız görünüyor" ifadelerini kullandı.