İzmir’de yaşayan vatandaşlarımız, ile ait güncel haberleri takip etmeyi ihmal etmiyor. Örneğin son olarak korona virüse dair haberlerin göz önünde bulundurulduğu görülüyor. İzmir haber arayışında olanlar başta bu konuya açıklık getirebilir. Şöyle ki:

  • İzmir’in semtlerine göre virüs dağılımı sergilenir.
  • Özel haritalar sayesinde virüsün bulunduğu yerleri görmeniz sağlanır.

Örneğin son haberler neticesinde dağılımın Karabağlar ilçesinde bir hayli fazla olduğu ifade edilmiştir. Ve ilçenin Yeşilyurt ile Hatay semtlerinde bir hayli yaygın hale geldiği açıklanmıştır. Pozitif vaka sayısının günden güne artış göstermesi vatandaşları telaşlandırdı. Akıllara ikinci dalga mı geliyor sorusu takıldı.

İzmir Korona Virüs Haberleri

İzmir haberleri şimdilerde virüs teması ile öne çıkmakta. Yani vatandaşların sıklıkla bu konuyu ele aldıkları görülüyor. Ve konuya dair güncel bültenler hazırlanıyor. Örneğin vaka sayısının artış gösterdiği semtler gözler önüne serildi. Ve bunlar arasında Buca’nın da yer aldığı ifade edildi.

Buca’ya bağlı semtlerin sıralanmasına özen gösteriliyor. Ve yoğun riskli olan semtlerde yaşayan vatandaşların bilgilendirilmesine özen gösteriliyor. Mesela Yıkıkkemer ile İşçievleri bunlar arasında başı çekmekte.

Buca’nın beraberinde gelen ilçe ise Konak. Yine ilçeye bağlı olan birkaç semtin açıklanması dikkatlerden kaçmıyor. Bunların başında Üçyol ile Göztepe yerini almıştır. Kısacası covid – 19 salgınına ilişkin vaka sayısı gün geçtikçe artmakta. Ve güncel haberler ile takipte kalmanız mümkün hale geliyor.

İzmir Pandemiye Özel Haberler

Pandemiye ilişkin haberler ‘son dakika’ başlıkları ile sergilenir. Mesela son olarak bakanlık tarafından hazırlanan uygulama gözler önüne serilmiştir. Şöyle ki:

  • ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasına dair tanıtımlar devam ediyor.
  • Uygulama ücretsiz ve kesintisiz olarak hizmet veriyor.

Özel haritalar dahilinde virüsü takibe almanız sağlanıyor. Yani bulunduğunuz yerde ki korona virüs vakalarını değerlendirmeniz mümkün olacaktır. Bunun için hazırlanan haritalar ve veriler yol gösterir.

İzmir’de yaşayan vatandaşlar gündeme dair haberleri yakından takip ediyor. Ve gündemde olan korona virüs hakkında tüm merak edilenlere netlik kazandırılıyor. Gerek vaka sayıları gerekse uygulamalar hakkında haberlere yer verilir. Bu şekilde konuya netlik kazandırmak ve hayatınıza yön vermek uzun sürmeyecektir.

https://www.ege.net/