Suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in iddialarının ardından henüz hiçbir açıklama yapmayan ve Habertürk TV'de ekrana çıkarılmayan Veyis Ateş'in 4 yıl önceki sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği ortaya çıkan Habertürk TV programcısı Ateş'in 2017'de yaptığı açıklamalarda, "Dayı selamı taşımadım" demişti. 

'KARİYER PLANI YAPMADIM'

2017 yılında İbrahim Haskoloğlu'nun Youtube kanalında verdiği röportajda, 'kader'le ilgili bir soruya yanıt verirken, "Ben hiç kariyer planı yapmadım, bir klik, lobi, tanıdık bir dayı veya onun selamını götürüp getirme yapmadım" diyen Ateş'in açıklamaları sosyal medyada paylaşıldı. 

Ateş'in yayındaki açıklaması şöyle:

"Bugüne kadar geldiğim pozisyonlar dünyanın en iyi, en muhteşem, çok kıymetli yerler. Buna sebep olanlar için müteşekkirim.Şu anlamda söylüyorum: Bir klik, bir lobi, tanıdık bir dayı, selamını getirip götürme yapmadım. Gururlanmak için söylemiyorum, ihtiyacım olsa yapardım. Bunu sadece bir şey anlaşılsın diye söylüyorum: Gelip, dönüp dolaşıp toparladığım tek yer kader."