Antalya'da, E.S. isimli kadın, boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi G.S. tarafından bıçaklandı fakat G.S. polis tarafından gözaltına alınmasının ardından serbest bırakıldı.

E.S, “Benim can güvenliğim yok, tutuklanması için ölmem mi gerekiyor?" diyerek yaşananlara tepki gösterdi. 

DHA'dan Semih Ersözler'in haberinde yer alan bilgilere göre, Antalya'da yaşayan E.S, 2013 yılında G.S. ile evlendi. 2, 5 ve 7 yaşlarında 3 çocuğu olan kadın, evliliğinin 6'ncı ayından itibaren G.S'den şiddet görmeye başladı.

G.S, yaşadıkları evi satınca aile, E.S.'nin annesi S.O.'nun yaşadığı evin alt katına taşındı.

Ancak G.S, eşinin babasının banka hesabındaki para ile emekli maaşını aldı. E.S'nin artık birlikte olmak istememesi üzerine G.S. evden ayrıldı ancak E.S'ye ölümle tehdit eden mesajlar yollamaya başladı.

UZAKLAŞTIRMA KARARINA RAĞMEN EVE GELİP BIÇAKLA SALDIRDI, SERBEST BIRAKILDI

E.S.'nin şikayeti üzerine G.S. hakkında 1 aylık uzaklaştırma kararı verildi.

30 Haziran Perşembe günü E.S.'nin kaldığı eve gelerek zorla içeri giren G.S, elindeki bıçağı öldürmek kastıyla E.S'nin kalbine doğru savurduğu, bıçak kaçmaya çalışan E.S'nin sol koluna girdi.

E.S. kolundan yaralı şekilde iken bile tehditlerine devam eden G.S, bıçağı eşine vererek "Ben yaptım diyeceksin" dedi.

E.S, hastanedeki tedavisinin ardından G.S'den şikayetçi oldu ancak gözaltına alınan G.S, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

"ÖLMEMİ Mİ BEKLİYORLAR!"

Can güvenliği olmadığını ve korktuğunu söyleyen E.S, "Bıçağı elime verdi ve 'Ben yaptım diyeceksin' dedi. Barışacağımı söyleyince, bıraktı. Yoksa öldürecekti. Önce hastaneye gittim ardından şikayetçi oldum ama onu hemen serbest bırakmışlar. Benim can güvenliğim yok, korkuyorum, çocuklarım var, ne yapacağımı bilemiyorum. Benim ölmemi mi bekliyorlar onu içeriye almak için? Evden dışarı zor çıkıyorum" diye konuştu.

E.S'NİN ANNESİ: NEREDE BU ADALET?

E.S.'nin annesi S.O. ise "Camdan girip kızımı bıçakladı. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Devlet büyüklerine sesleniyorum, bize yardım etsinler. Benim çocuğum öldüğünde mi sahip çıkacaklar? Biz ecelimizi bekliyoruz. Ben pazarda olduğum sırada eve gelip çocuğumu bıçaklayıp, bıçağı da eline tutturmuş. Eve geldim, üç çocuk bana sarılarak ağlamaya başladı, 'Anneanne babam annemi bıçakladı' dediler. Kan kokusundan evin içine giremiyorum. Nerede bu adalet? Biz bu kişinin yargılanmasını istiyoruz. Korkumuzdan uyuyamıyoruz, sokağa çıkamıyoruz" dedi.