17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu'nun birinci yıldönümü sosyal medyada yer aldı. Sanat, siyaset ve medya dünyasının ünlü isimleri sabahın ilk saatlerinde Trend Topic olan, ‘#17Aralık’ ve ‘#HırsızVar’ hashtagi ile ilginç tweetler attı.

İşte o tweetler:

Sabahat Akkiraz: 17 Aralık için takipsizlik kararı alınınca ne oldu ki? Her yerden bağırıyorlar işte ; #HırsızVar Allah kimseyi hırsızı, arsızı ve zalimi savunmak zorunda bırakmasın. Bundan daha küçültücü ne olabilir ki #HırsızVar

İrfan Değirmenci: Öyle yoruldum ki mikrofonu üzerimden çıkarmayı unutmuşum, sesçi arkadaş arkamdan koştu, iyi #hırsızvar diye bağırmadı bari! Yarın görüşürüz.

Şafak Pavey: 17 Aralık 2013; “Büyük ölçüde derken sıfırladınız mı yoksa?” “Sıfırlamadık henüz babacığım. 30 milyon Avro gibi bir miktar daha var.”

Fatih Portakal: Vicdansızlığın kurbanları #AliTatar ı #KuddusiOkkır ı #TürkanSaylan ı #unutmadık tipki 17/25 Aralık i unutmadığım gibi.

Can Dündar: "40 Haramiler"in haftası başladı bugün.#17Aralık Unutmadık, unutturmayacağız.

Onur Akay: #17Aralık bazıları için utanç verici olsa da, gurur duymalıyız ki 'unutmadık unutturmayacağız' diyenlerimiz hâlâ var!

Atilla Taş:
Kutlu olsun bugün 17 Aralık! Neşe doluyor tüm hırsız kalabalık! Ayakkabı kutuları parayla dolsun! Polis gelirse, Reza'nın önüne yatarık!

Barbaros Şansal: #HırsızVar

Levent Kazak: günaydın.. #HırsızVar