Başbakan Erdoğan'ın kızlı erkekli öğrenci evleri açıklamasına Aile Danışmanı Sibel Üresin'den çok tartışılacak bir yorum geldi.

Sibel Üresin Beyaz Tv'de yaptığı açıklamada, Başbakan'ın yaklaşımını desteklediğini, hatta bunun gecikmiş bir söylem olduğunu savundu.

Üresin, kızla erkeğin zina yapmayıp aynı ortamda bulunması durumunda ise zinaya yaklaştıklarını, bu durumun da haram olduğunu. Ayrıca izleyicilerden gelen 'Şeriat ülkesi mi olacağız?' sorusuna ise şöyle cevap verdi;


'Ben bir İran bir Arabistan değil ama bir İsrail olmak istiyorum. Yahudi şeriatının bu ülkeye gelmesini istiyorum. Çünkü İran ve Arabistan'da şeriat ne derece uygulanıyor sizce? İsrail'de kız ve erkek çocukları ayrı okutuluyor. Haremlik selamlık hat safhada. Dünyada uygulanan tek ülke. İran'ı ve Arabistan'ı bırakalım İsral'e bakalım. Velevki şeriat geldi ne korkutuyor insanları? Bunu çok merak ediyorum.Yahudilerin ibadethaneleri bile haremlik selamlık. Biz Kabe'de karma olarak ibadetimizi yapıyoruz. Bizde böyle bir ayrım yok. Yahudi şeriatı daha ağır uygulanıyor biliyorsunuz. Keşke İran ve Arabistan şeriatı gelse çok daha güzel yaşarız emin olun.'

ŞERİAT KORKULACAK BİR ŞEY DEĞİL!

'Şeriat gelsin demiyorum ama bu ülkenin İslami kaynaklı ayetlerin, şeriflerin referans alındığı bir ülke olmasını çok isterim. Başbakanımız zaten bu konuya çok büyük hassaasiyet gösteriyor. Çünkü biz çoğunluğu Müslüman olan bir ülkeyiz. Bunların yaşanacak olmasının korkunç bir olay gibi lanse edilmesi saçma birşey değil mi? Siz çoğunluğu yok sayıyorsunuz.' (internet haber)