Polislerle tartışan kişi canından oluyordu. İşte tartışmada kameraya yansıyanlar:

 

 

İstanbul Fatih’te, ailesiyle birlikte aracıyla seyreden sürücü ile polisler arasında yol verme tartışması yaşandı. Olay yerine gelen onlarca polis, eşinin ve çocuklarının gözleri önünde şahsı öldüresiye dövdü. Eşinin yalvarmasına aldırış etmeyen polisler, yerde yatan şahsa tekme ve kemerlerle vurdu.

 

Olay, Fatih’te önceki gün saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; sokakta seyreden polis otosu, karşıdan gelen araca yol vermiş gibi yapıp aracın önünü kesti. Otomobilde eşi ve çocukları bulunan sürücü ile polislerin arasında yol verme tartışması yaşandı.

 

Bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntülere göre; polisler tartıştığı şahsa önce vurmaya başlıyor. Bu sırada olay yerine çok sayıda resmi polis yığılıyor. Polisler, sürücünün eşinin çırpınışlarına aldırmadan şahsı yere yatırıp dövmeye başlıyor.

 

Hızını alamayan bazı polisler ise kemeriyle yerde yatan şahsa vurmaya devam ediyor. Ayağa kaldırılan sürücü önce tenha bir yerde, ardından da polis aracında dayak yemeye devam ediyor. Polisler, baygın bir halde yatan şahsın yardımına gelen esnafları da olay yerinden uzaklaştırıyor. Eşi ve çocuklarının gözleri önünde dayak yiyen şahıs, polis aracına bindirilerek gözaltına alınıyor.

 

Bu arada, olayı doğrulayan mahalle esnafı, basın mensuplarına konuşmaktan kaçındı.

 

5 POLİS AÇIĞA ALINDI

İstanbul'da 7 polis tarafından bir vatandaşın eşi ve çocuğu önünde dövülmesinin cep telefonuyla çekilen görüntülerinin televizyonlara yansıması ardından, İçişleri Bakanlığı müfettiş gönderdi. Olaya ilişkin soruşturma açılırken, 5 polis açığa alındı.