Süper Loto’dan yaklaşık 22 milyon lira kazanan ve 22 Kasım'dan beri kayıp olan talihli ortaya çıktı.

Konuyla ilgili Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. Milli Piyango Genel Müdürü Recep Biçer, gerçek talihlinin parasını bugün aldığını açıkladı.

Talihlinin parasının bulunduğu bankanın yetkilisi Atilla Zeybek, kazanan kişinin kimliği hakkında bilgiler verdi. 55 yaşında Kayseri doğumlu orta ölçekli bir firmanın sahibi olan işadamı olduğu açıklandı.

Talihlinin normalde loto oynayan biri olmadığı ancak uğur olarak hep aynı kuponu doldurduğu ve en çok çıkan numaralarla oynadığı belirlendi. Dört-beş çekiliştir kuponları biriktirdiği için 3 gün önce kazandığını fark ettiği açıklandı.

Basında duyduğu haberlere bakınca şaşkınlık yaşayan talihlinin, sık sık seyahat ettiği için kuponlara bakmaya vakit ayıramadığı belirtildi.

'BANA ÇIKTI AMA YIKANDI' İDDİASI YALANMIŞ

Bir vatandaş, paranın kendisine çıktığını iddia etmişti. İzmirli avukat Şakir Balcı, 21.7 milyon liralık Süper Loto talihlisinin İzmirli olduğunu, kendi doldurduğu kuponunun pantolonun cebinde kaldığını ve yıkandığı için bazı rakamların net olarak okunamadığını söylemişti. Ancak 324 bin TL’lik harç parasını yatıramadığı için mahkemeye başvurulamamıştı.