FETÖ davasından hakkında yakalama kararı bulunan ancak ABD’ye kaçan eski futbolcu Hakan Şükür, kendisini “FETÖ’nün siyasi ayağına” örnek gösteren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na yanıt verdi.

Davutoğlu’nun Cumhuriyet gazetesinde yer alan “FETÖ ile organik bağı olduğu tescil edilmiş siyasetçiler FETÖ’nün siyasi ayaklarıdır. Mesela Hakan Şükür siyasi ayaktı. Başka milletvekilleri de vardı. Görevli olarak gelmişlerdi” sözlerine sosyal medya hesabından yanıtlar veren Hakan Şükür, şunları yazdı:

‘SİZ NE AYAKSINIZ HERKES BİLİYOR’

“Ben hayatımda bu kadar geri zekalı bir ifade görmedim. Ne siyasi ayağı küçük enişte? Bu ifadeleri şerefli inançlı bir insan söylemez. Ben, her gün şikayet ettiğin partiden istifa ettim, sen kovuldun. Meydan boş kafanıza göre takılın. Allah belanızı versin inşallah hepinizin. Terbiyesiz herifmişsiniz siz. Düşün yakamdan, daha ne kadar ismimi sömüreceksiniz? Sen ve tayfan sabah akşam yalvararak partinize aldınız. Bu ifadeleri şerefli inançlı bir insan söylemez. Ben kimsenin ayağı değilim. Ülkemin namusu İle emeği ile çalışıp kazanmış ve ülkesine hizmet etmiş biriyim. Partinize alırken siz söylediniz. Ama siz ne ayaksınız herkes biliyor. Yarın bu gerizekalı açıklamaya kendi kanalımda açıklama yapacağım. Bunlar ne kalıpsız, korkak, ne yaptığını bilmez insanlarmış. Terbiyesiz yalancı, iftiracı. Hoş, ne beklenirdi bunlardan? Şaka gibi…”