Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde anaokulu öğrencileri, toplumsal olaylara müdahale aracına (TOMA) binerek, anons yaptı ve tazyikli su sıktı.

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle Nene Hatun Anaokulu'ndaki minik öğrencilerine, Emniyet Müdürlüğü'nü ve birimleri gezdirdi. Toplumsal olaylarda göstericileri dağıtmak için kullanılan TOMA'lara polislerin ve öğretmenlerin yardımı ile sırayla bindirilen çocuklar TOMA'dan alınan kamera görüntüsü ve joystick kol ile dışarıya su püskürttü.

MÜDÜRDEN TEŞEKKÜR

Radikal’de yer alan habere göre, Nene Hatun Ana sınıfı Müdürü Hayriye Soydoğan, etkinlik nedeniyle Emniyet Müdürü Hakan İncili şahsında tüm emniyet personeline teşekkür ederek, "Polisin düzenlemiş olduğu 1-7 Mayıs trafik haftası etkinlikleri için teşekkür ediyoruz. Bugün burada emniyet müdürlüğünü gezdik. Emniyetteki bütün birimleri gezdik. Tomalar ve panzerler ile gösteriler yapıldı. Çocuklar bu araçlara binerek buradaki etkinlikleri birebir yaşamış oldu" dedi.