AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde başlattıkları “adalet nöbeti" 137'nci gününde devam ediyor. Aile, Kurban Bayramı dolayısıyla Suruç'ta ilçesinde sürdürdükleri eylemi bir kez daha adliye binası önüne taşıdı 

'BİLMEK YETMİYOR'

Yaşadıklarından kaynaklı bayram yapamadıklarını belirten Ferit Şenyaşar, "Üzerimizde büyük bir zulüm var. Bir kardeşim 3 yıldır tek kişilik odada tutuluyor. Diğer taraftan 3 insanımızı hastanede katlettiler. Bununla ilgili açılan herhangi bir soruşturma yok. Bu katliamı yapanlar gözümüzün önünde dolaşıyorlar. Bu yüzden zulüm altında bayram olmaz diyoruz. Yine adliye önündeyiz. Mücadelemizi bayramdan sonra daha da büyüteceğiz. Urfa Valisi'nden Cumhurbaşkanı'na kadar herkes milletvekilinin hastanede bir katliam yaptığını biliyor. Ama artık bilmek yetmiyor, gereğinin yapılmasını istiyoruz. Adaleti getirmeden buradan ayrılmayacağız" dedi. 

Ailenin sanal medya hesabı üzerinden ise, şu paylaşım yapıldı: "Bu tabelada yazılan adalet varsa 137 gündür burda ne işim var! Adalet yoksa bu yazının burda ne işi var. Ya adaleti getireceğiz ya da bu yazıyı buradan kaldıracağız... (Eşimi hastanenin içinde gözümün önünde katlettiler. 3 yıldır tek tutuklu yok!)"

Kaynak: MA