Adliye binası önünde “adalet” mücadelesini devam ettiren Şenyaşarlar, “Yaşadığımız zulüm belgesel oluyor. Yakında trajik bir roman da olacak. Konu: Suruç Devlet Hastanesinde katliam. Sponsor: Yargı sistemi” diye belirtti. 

AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşini ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıda yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde “Adalet” talebiyle başlattığı nöbet eylemi, 51’inci gününde devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde adliye binası önüne gelen Şenyaşar ailesi, adliye binası önünde bulunan beton bariyerlerin önüne serdikleri sedirin üzerine oturarak eylemlerini başlattı. Yere bıraktıkları üzerinde “Adalet istiyoruz”, “Suruç devlet hastanesinde katliam yapıldı” yazılı A4 kağıtları bırakan aile, adliye binasına giren çıkan avukat ve yurttaşlara maruz kaldıkları saldırı ve dava dosyası ile ilgili bilgi aktarıyor.

Şenyalar ailesi, sosyal medya hesaplarından, “Yaşadığımız zulüm belgesel oluyor. Yakında trajedik bir roman da olacak. Konu: Suruç Devlet Hastanesinde katliam. Ana karakter: Mv. İ. H. Yıldız. Yardımcı karakterler: Yıldız ailesi. Sponsor: Yargı sistemi. O kanlı ellerinizi adaletin üzerinden çekin artık...” paylaşımında bulundu. 

Kaynak: MA