Adliye binası önünde 172 gündür Adalet Nöbeti tutan Şenyaşar ailesi, “Hak, hukuk ve adalet için Şanlıurfa Adalet Sarayı’nda adalet mücadelemiz zulüm altında devam ediyor. Adalet gelsin, zulüm bitsin” mesajı paylaştı. 

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde 9 Mart’ta başlattıkları Adalet Nöbeti, 172’nci gününde devam ediyor. Her gün olduğu gibi mesai başlangıç saatinde adliye binası önüne gelen anne ve oğlu, “Şenyaşar ailesi adalet köşesi” olarak adlandırılan alanda nöbetlerine başladı.

Aile nöbet alanında üzerinde katliamda yaşamını yitiren baba Hacı Esvet, oğulları Celal ve Adil Şenyaşar ile saldırıya uğradıkları ambulansa ait fotoğrafın yer aldığı “14.06.2018 tarihinde Suruç Devlet Hastanesi’nin içinde baba ve 2 oğlu katledildi. 3 yıldır tek tutuklu yok! Üstünlerin hukuku son bulsun. Herkes İçin Adalet” yazılı pankartı açtı. 

Aile sanal medya hesaplarından Adalet Bakanlığı, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Cumhurbaşkanlığı hesaplarını etiketleyerek, “Hak, hukuk ve adalet için Şanlıurfa Adalet Sarayı’nda adalet mücadelemiz zulüm altında 172’nci günde devam ediyor. Adalet gelsin, zulüm bitsin. Açık görüş hemen” mesajı paylaştı.

Kaynak: MA