Suç örgütü lideri Sedat Peker’in hakkında suçlamalarda bulunduğu ve Burhan Kuzu’nun hayatını kaybettiğinde yanında olduğu öne sürülen Aliye Uzun, iddialara bir video ile yanıt verdi. “

Ben bir reis sevdalısıyım” diyen Aliye Uzun, suçlamaların hepsinin iftira olduğunu ve kendisinin Ankara’da bütün bakanlıklara ve saraya rahatlıkla girip çıktığını söyledi. Uzun, hakkında hiçbir dava olmadığını belirterek şunları söyledi:

Sedat Peker denilen şahıs FETÖ’cülerin ağzıyla konuşan bir adam. Süleyman Soylu göreve başlamadan önce Reina taranıyordu, birçok genç öldürüldü. Havalimanında bombalar patlıyordu. Soylu göreve geldi ve FETÖ’yü bitirdi, terörü bitirdi. Ben şu anda Reis sevdalısıyım. Reisin arkasında, teşkilattan yetişmiş bir insanım.

NE OLMUŞTU?

Suç örgütü lideri Sedat Peker, hayatını kaybeden eski AKP Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu ile AKP’nin eski Beşiktaş Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Aliye Uzun’un bağlantısından bahsetmiş, Aliye Uzun’un Kuzu’yu, İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti ile aynı masaya oturttuğunu anlatmıştı.