Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hüküm giyen Sedat Peker, Avrupa ülkelerini bir video yayınlayarak tehdit etti.

Anayasa değişikliği referandum çalışması için Almanya’da toplantı düzenlemek isteyen bakanların programlarının iptal edilmesine 'tepki' gösteren Peker Twitter’dan paylaştığı videolu mesajda, Almanya’nın ‘hayır’ için çalıştığıını öne sürerek, 'evet' toplantısı yapmak isteyenlere yasak getirildiğini söyledi.

Avrupa’da ‘Hayır’ mitingi yapanları ‘terörist’ olarak nitelendiren Peker, AB’nin Türkiye’de referandumda ‘Evet’ çıkmaması için ‘var gücüyle çalıştığını’ iddia etti.

Peker, “Hayata korkusuzca bakanlar ölümden de korkmazlar öğretisiyle yetişen neslimizin Avrupa’nın her noktasında Gezi olaylarından çok daha beter olan şeyleri nasıl yapabileceğimizi, o gün geldiği zaman tam olarak öğrenecekler” dedi.

Peker, daha önce 'evet' kampanyasına destek vererek 'hayır'cıları tehdit etmişti. Peker, "Referandumu yapmamak adına sokaklara çıkan birileri olursa onları sokaklarda bekliyor olacağımızı şimdiden özellikle söylemek isterim" demişti.