İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde personelle bayramlaştı.

Burada yemek öncesi konuşan Mutlu, çevik kuvvetle birlikte bütün  emniyet teşkilatının İstanbul’un rahat ve huzuru için 24 saat görev başında  olduğunu söyleyerek, bayramda görev yapan güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Vali Mutlu, “Emniyetin gücü kanundan geliyor. Sizler kanun  ordususunuz. Tek isteğimiz, görevini yaparken çok dikkatli, hassas ve her türlü  özeni göstermesi. Bundan sonra da üstün başarılar diliyorum. Huzur ve güvenlik  İstanbul’un en çok ihtiyacı olan şeylerdir. Bu canı ve kanı pahası sürdürülen  mesai nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REJİMİN BEKÇİLERİ'

Emniyet Müdürü Çapkın, emniyet teşkilatı içerisinde çevik  kuvvetin büyük önem arz ettiğini belirterek, “Çevik kuvvetin ne kadar olmazsa olmaz bir birim ve güç olduğunu son dönemde bütün Türkiye’de ama özellikle İstanbul’da siz altını çizerek gösterdiniz. Rejimin bekçisi olduğunuzu bir kez daha altını çizerek gösterdiniz. Bu üstün gayretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.