Muğla’da darp edilip çırılçıplak soyulan, ters kelepçe ile yere yatırılarak gözaltına alınan 7 kişinin halen gözaltında olduğu ve ailelerinin Emniyet’ten aranarak, yakınlarının gözaltında olduğu bilgisini paylaştığı öğrenildi.

Muğla’ya gelen Ekrem Altay’ın ağabeyi, kardeşinin gözaltında olduğunun taraflarına bildirildiğini ancak avukatların henüz kardeşiyle görüşmediğini belirtti.

Muğla’nın Ortaca ve Seydikemer bölgesinde çırılçıplak soyulan, ters kelepçe ile yere yatırılarak gözaltına alınan 7 kişi halen gözaltında tutuluyor.

Emniyetin aradığı ve gözaltında olduğu belirtilen Ekrem Altay’ın (41) yakınları, Muğla’ya geldi. Altay’ın ağabeyi Adil Altay, gözaltına alınan isimlerden birinin Veysi Şengil, diğerinin de Haldun Altay olduğunun kendilerine aktarıldığını ifade ederken, telefonla arandıklarını ve kardeşinin gözaltında olduğunun kendisine aktarıldığını kaydetti.

MA’da yer alan habere göre, avukatların kardeşi ile görüşme yapmasını beklediklerini belirten Altay, kardeşinin Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tutulduğunu, diğer gözaltına alınanların ise, kentteki diğer ilçe müdürlüklerine dağıtıldıklarını aktardı.

Altay, fotoğraflarda görülen kır saçlı çıplak bedenli kişinin kardeşi olduğunu ifade ederek, “Avukatlar şimdi görüşmek için bekliyorlar. Diğer isimlere dair şu ana kadar bize bir bilgi verilmedi” diye konuştu.

5 KİŞİNİN OTOPSİSİNE AVUKAT ALINMADI!

Öte yandan bölgede 11 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenilirken, Köyceğiz’deki çatışmada yaşamını yitirdiği belirtilen 5 kişinin otopsi işlemlerinin savcılık nezaretinde yapıldığı, otopsi esnasında içeriye avukat alınmadığı belirtildi.

Yaşamını yitirdiği belirtilen isimlerin ailelerine ulaşılmaya çalışıldığı belirtiliyor.