Gezi direnişçilerine yönelik saldırılarıyla halkın büyük tepkisini çeken polis, bu kez de Gazi Mahallesi'nde 18 yaşındaki Semih Demir adlı gence işkence yaptı. İşkence, saatlerce, sokakta, ormanda ve karakolda devam etti.

Semih Demir, dün akşam yaşanan olayı anlattı:

"Akşam saatleriydi, arkadaşımla mahallemizde yürüyorduk. Birden kim olduklarını bilmediğim kişiler kolumdan tutmaya çalıştı. Bu esnada polis olduklarını sonradan öğrendiğim kişiler kollarımı arkadan kelepçeleyerek ayaklarıma vurdular. Tekme darbesiyle yere düştüm. Sokak ortasında dakikalarca tekmelediler.

Halkın tepki göstermesi üzerine beni polis aracına aldılar, ormanlık alana doğru götürüp burada dövmeye devam ettiler. Orada bulunan insanların varlığından rahatsız olan polisler beni karakolun alt tarafında bulunan beton fabrikalarının oraya götürdüler. Burada saatlerce dövdüler. Bana birlerinin ismini sorup tanıyıp tanımadığımı sordular. Her 'Tanımıyorum' dediğimde dövdüler. Buradan karakola götürüldüm. Dayak nezarette de devam etti.

Buradan araçla mahallede gezdirildim. Bana bazı kişilerin evlerini göstermem söylendi. Bilmiyorum dediğimde de araçta dövmeye devam ettiler. Bu şekilde işkence saatlere sürdü. Daha sonra ailemi çağırarak asılsız iddialarda bulundular. Ardından da bırakıldım." (ETHA)