Muğla'da kendisinden 5 gün haber alınamayan ve ardından cesedi bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in bir erkek tarafından katledildiğinin ortaya çıkmasının ardından cenazeyi almayı bekleyen babası ve ağabeyi konuştu.

Muğla Adli Tıp Kurumu bahçesinde bekleyen baba Sıddık Gültekin, ‘Sessiz sedasız kızımı götürmek istiyorum, şu anda doktor bey bana diyor ki 'DNA testi acaba kızınız mı değil mi? 15 gün sonra cenazeyi alırsınız. Ben 15 gün burada yaşayamam’ dedi.

Baba Sıddık Gültekin, "Şu anda çok sinirliyim, sinirli halimle konuşuyorum bütün Türkiye'den de özür diliyorum. Maalesef 6 senedir kızım burada okul okuyor. Bir tane canavarca, adice bir katil zanlısı vahşice öldürmüştür. Ben kızımın cenazesini almaya gelmişim. Sessiz sedasız kızımı götürmek istiyorum, şu anda doktor bey bana diyor ki 'DNA testi acaba kızınız mı değil mi? 15 gün sonra cenazeyi alırsınız.' Ne zaman çıkacağı belli değil. Bizim insanlar hepsi şu anda bekliyorlar, kabristanı bile açılmış. Muğla'da bir sene içinde üçüncü vaka oluyor. Jandarma ve emniyet ekiplerine teşekkür ederim. Ben 15 gün burada yaşayamam" diye konuştu.