Paramount Hotel’in kurucusu Atilla Uras’ın kızı Yasemin Uras’ın ‘devletin tankıyla otelimize girdi’ iddiasında bulunduğu Cihan Ekşioğlu’nun bir çok AKP'liyi ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, son videosunda firari Sezgin Baran Korkmaz’a ait olduğu bilinen Paramount Hotel’de çok sayıda ismin kaldığını öne sürmüştü.

''DEVLETİN TANKIYLA OTELE GİRDİ''

Paramount Hotel’in ilk sahibi Atilla Uras’ın kızı Yasemin Uras  Youtube’da yayın yapan Zanka TV’de Ferit Atay’ın sorularını yanıtlamış, Uras yaptığı açıklamada, Turan Avcı’nın oteli hiç satın almadığını, Cihan Ekşioğlu’nun Atilla Uras’ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini ve şu andaki sahibinin de belli olmadığını öne sürmüştü.

Otelin şu anda Sezgin Baran Korkmaz üzerine olmadığını anlatan Uras, “Şöyle bir hikaye de var; Sezgin Baran Korkmaz’a bildiğim kadarıyla Botır Rakhimov’un 30 milyon dolar kadar borcu vardı. Acaba o borç karşılığında mı devretti onu bilmiyoruz, öğreneceğiz. Pay defterlerini istedik. Delilleri istedik, hakim de istedi. Şu halde Ufuk Turizm’in pay defterinde halen Botır gözüküyor, Sezgin değil” ifadelerini kullanmıştı.

AKP'LİLERLE FOTOĞRAF

Uras’ın bu açıklamasının ardından gözler, EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Cihan Ekşioğlu’na çevrildi.

Ekşioğlu’nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Binali Yıldırım gibi isimleri makamında ziyaret ettiği görüldü. Ziyaretlere ilişkin fotoğraflar holdingin internet sitesinde paylaşıldı.

EBKA Holding’in internet sitesinde yer alan fotoğraflar şöyle: