21 Ocak’ta hakim karşısına çıkacak olan Ozan Güven’in, sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp etmesi sonrası yaşananlara ait kamera görüntülerine ulaşıldı. Emniyet güçlerinin incelediği görüntülerde Bulutsuz’un gördüğü şiddet sonrası çıplak ayakla sokakta yürüdüğü belirlendi. Ozan Güven hakkında 13.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Sabah gazetesinden Dilek Yaman’ın haberine göre önceki gün Ozan Güven'in evinin yakınlarındaki bir iş yerinin kamera kayıtlarına ulaşıldı. Emniyet güçlerinin incelediği görüntülerde, Bulutsuz'un çıplak ayakla sokakta yürüdüğü belirlendi.

EVDEN ÇIPLAK AYAKLA KAÇTI

Ozan Güven’in evinin yakınlarında bulunan bir araştırma merkezinin güvenlik görüntüleri incelendi. Kamera görüntülerinin iş yerinin ön kısmını ve sokağı gösterdiği görüldü. Görüntülerde Bulutsuz’un darp sonrası 03.38’de çıplak ayakla kamera görüntüsünün açısına girdiği, 3-4 metre yürüdükten sonra Levent Caddesi’ne doğru gittiği belirlendi.

ŞOFÖR DE KAMERA KAYITLARINDA

Bulutsuz’un görüntülerinin devamında 03.40 sularında Güven'in şoförü Hasan D.'nin görüntüye girdiği belirlendi. Güven'in ifadesinde belirttiği benzin istasyonunun kamera görüntüleri incelendi. Kamera görüntülerinde Güven'in şoförüne ait aracın istasyona girdiği ve marketten alışveriş yaptığı görülüyor. Ancak bu sırada Bulutsuz'un içeride olup olmadığı belirlenemedi.