OSTİM'de bir işyerinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Ankara'da bir LPG montaj servisinde, gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 5 işçi yaralandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre Yenimahalle ilçesi OSTİM Organize Sanayii Bölgesi 1354. Cadde (Eski 21) üzerinde bulunan Nokta LPG Otogaz Dönüşüm Sistemleri Toptan Satış Servisi'nde gaz aktarımı sırasında LPG tüpü patladı.

Patlamada, depoda bulunan 5 işçi yaralandı. İşçileri ellerinde ve yüzlerinde yanıklar oluştu. Patlamanın şiddetiyle LGP servisinin çatısı çöktü, etrafa parçaları saçıldı. Yaralılar, ambulanslarla Yenimahalle Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların vücutlarında üçüncü derece yanık oluştuğu öğrenildi.

Patlamanın yaşandığı OSTİM Organize Sanayi Bölgesi olması nedeniyle ilk anda büyük panik yaşandı. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamanın etkisiyle çevredeki bazı araçlarda hasar meydana geldi, iş yerlerinin camları kırıldı, kapalı bazı kepenkler de yerinden fırladı.