CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün Berkin Elvan'ın annesi ve babasıyla birlikte Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Gülsüm Elvan oğlunun görüntülerini izlerken ağlama krizine girdi.

Toplantı öncesinde Berkin Elvan’ın gaz fişeğiyle vurulma görüntüleri izlettirilirken Gülsüm Elvan gözyaşlarını tutamadı. Gülsüm Elvan Cumhurbaşkanı’na “Senin oğlun da böyle vurulsun, onların sonu da böyle olsun” diye feryat etti.

Gülsüm Elvan, ağlaması dinmeyince toplantı salonundan çıkarıldı.

Eşi Gülsüm Elvan’ın bu görüntüyü ilk defa izlediğini belirten baba Sami Elvan, "Eşim ilk defa izledi bu görüntüleri, ben daha önceden izlemiştim. Eşim ve çocuklarım izlememişti. Anne yüreği dayanamıyor. Bu anneyi Türkiye’nin Cumhurbaşkanı ve arkasındaki yandaşları her gün siyaset alanlarında konu yapıyorlar. Bizim çocuğumuzun üzerinden kimse bu şekilde prim yapmasın. Bunlar hakkında gerekli işlemleri, nerede bir hakkımız varsa da davamızı açacağız" açıklamasında bulundu.

Sami Elvan, siyaset alanlarında dünün başbakanı bugünün cumhurbaşkanının Berkin üzerinden prim yaptığını söyledi, “Artık bu işlerden vazgeçsinler” dedi.


İŞTE O GÖRÜNTÜLER