Sanatçı Nazan Öncel, 2018'in güzel geçmesi temennilerinin gerçekleşmesi için mücadele ve çaba gösterme çağrısında bulundu.

Nazan Öncel, sosyal medya hesabı Instgram'dan '2018 güzel geçsin' sözlerini eleştirdi. Öncel, "Öyle kendiliğinden 2018 güzel geçer mi? Hiçbir çaba sarfetmeden, hiçbir gayret göstermeden" dedi.

OHAL'in kaldırılmasını gerektiğini ifade eden Öncel, "OHAL kaldırılabilir, gazeteciler serbest bırakılabilir, asgari ücret daha iyi koşullarda yaşayabilmesi için insanların bidaha, bidaha gözden geçirilebilir" dedi.

Öncel sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şunları söyledi:

"Dünden beri hepimiz aynı şeyi söylüyoruz. 2018 güzel geçsin. Evet bizim de umudumuz o yönde. Güzel geçsin, delmeden geçsin. Ama nasıl olacak o. Öyle kendiliğinden 2018 güzel geçer mi? Hiçbir çaba sarfetmeden, hiçbir gayret göstermeden.

Bir yerden başlamak lazım mesela OHAL kaldırılabilir, gazeteciler serbest bırakılabilir, asgari ücret daha iyi koşullarda yaşayabilmesi için insanların bidaha, bidaha gözden geçirilebilir.

Mesela kadına ve çocuğa şiddet taciz yeni yasalarla durdurulabilir. Kadına artık eşitlik zamanı geldi geçiyor bile. Bunların hepsi yapılabilir. İşte o zamn 2018 güzel olabilir."

Kaynak: Demokrat Haber