Şarkıcı Yıldız Tilbe'nin “Kandıramazsın Beni” şarkısını muhalefetin seçim çalışmalarında kullanması için izin verdiği iddialarına yanıt verdi.

İddiları yalanlayan Tilbe, "“Şarkılarımın yalnızca beni temsil etme hakkı vardır. Şarkılarım hiçbir siyasetin temsilcisi değildir" dedi.

CHP'nin, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan “Kandıramazsın Beni” isimli şarkı için ön anlaşma yaptığı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinin ardından sosyal medyada ‘T A M A M’ kampanyası başladı.

 ‘T A M A M’ paylaşımları Twitter’da dünya listesine girerken Yıldız Tilbe’nin, sözlerinde “1-2-3-4 tamam, daha da katlanamam” kelimeleri geçen Kandıramazsın Beni isimli şarkısı da en çok paylaşılanlar listesine girdi.

Paylaşımların ardından muhalefetin de ilgisini çeken şarkı için partiler harekete geçti.

Ancak edinilen bilgiye göre CHP şarkının kullanım hakkı için prodüksiyon şirketi ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

YILDIZ TİLBE'DEN AÇIKLAMA

Şarkıcı Yıldız Tilbe'nin “Kandıramazsın Beni” şarkısını muhalefetin seçim çalışmalarında kullanması için izin verdiği iddialarına yanıt verdi.

Tilbe bu iddialara sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, “Şarkılarımın yalnızca beni temsil etme hakkı vardır. Şarkılarım hiçbir siyasetin temsilcisi değildir. Ben siyasetin hiçbir tarafında yokum, olmadım. Şarkılarımda olmadı olmayacak, memleketim için her şeyin hayırlısını dilerim her zaman. Hepsi bu. Şarkılarımı herhangi bir siyasi mecrada propaganda olarak duyarsanız, bilin ki haberim ve iznim yoktur. Daha ne diyeyim. Hiçbir partiyi tutmuyorum, allah memleketimiz için hayırlısını nasip etsin her zaman, ülkemize birlik huzur versin rabbim her şeyine. Siyasetten nefret ederim” diye yanıt verdi.