Günlerdir hakkında öldürüldüğüne dair haberler çıkan, gömüldüğü iddia edilen yerlere dair de çok sayıda iddia dile getirilen Mihrac Ural’ın kendi kullandığı twitter hesabından günler sonra bir mesaj yayınlandı.

Öldürüldüğü iddia edilen Mukaveme Suriyyi (Suriye Direnişi) örgütünün lideri Mihraç Ural'ın Twitter hesabından atılan "Yalan ve kurgularınızın sevincini kursağınızda bırakacağım" mesajı kafaları karıştırdı:

Daha sonra bu mesaj silenerek 03.40'te şu mesaj paylaşıldı:


Al Jazeera Arapça 29 Mart'ta Ahrar'uş Şam sözcülerinden birine dayandırdığı haberinde Mihraç Ural'ın öldürüldüğünü iddia etmiş, Anadolu Ajansı da istihbarat yetkililerini kaynak gösterip Ural'ın öldürüldüğünün teyit edildiğini ve Lazkiye'ye gömüldüğünü iddia etmişti.

Ancak Mihraç Ural'ın kendi Twitter hesabından 8 Nis 2016’da saat 00:14’te atılan 'sevincinizi kursağınızda bırakacağım' mesajı, kendisinin yaşadığına dair kuşkuları arttırdı.

Mukaveme Suriyyi (Suriye Direnişi) örgütü, Ural'dan 27 Mart'tan beri haber alamadıklarını ve kendisiyle irtibatlarının kesildiğini ancak ölüp ölmediğine dair herhangi bir bilgiyi teyit edemediklerini açıklamıştı. (Kaynak: sputniknews.com)