Urfa'da MHP Viranşehir İlçe Başkanlığı önünde Osman Baydemir'e ilişkin video çeken iki genç, MHP'liler tarafından dövüldü.

Mobilya siparişi teslimi için MHP Viranşehir İlçe Başkanlığı'na giden iki genç, bina önünde HDP'nin eski Urfa Milletvekili Osman Baydemir'in sesine playback yaptıkları bir tiktok videosu çekti.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından hedef gösterilen iki genç, MHP'lilerin 'şikayetçi' olmaması nedeniyle serbest bırakıldı. MHP yönetiminden bazı isimlerse iki genci parti binasına götürüp darp etti. Darp görüntülerini kayda alan MHP'liler, iki gence "Pişmanım" dedirtti.

Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletilen olayın ardından MHP'li isimle ile darp edilen gençler bir araya getirildi.

'BİR YARAMAZLIK YAPTILAR BEN DE ONLARA KIZDIM'

AjansUrfa'nın haberine göre; MHP'li isim, "Bizi provokasyon içerisine çekmek isteyenlere sesleniyorum. Bu şahıslar (S. ve F.) benim yeğenlerimdir" diyerek kendisini savundu. MHP'li isim, "Bir yaramazlık yaptılar ben de onlara kızdım, buda kimseyi ilgilendirmez. Özellikle altını çiziyorum: Hiçbir siyasi partiyi ve hiçbir siyasi kuruluşu ilgilendirmez. Bizi kendi provakasyonlarınızın içerisinde çekmekten vazgeçiniz. Kötü emellerinize alet etmeyin" dediği öne sürüldü.