Teknolojinin ışığında şekillenen günümüz dünyası, teknolojinin sağladığı eşsiz olanakların her açıdan yaşam standartlarımızı sürekli olarak yükseltmeye devam etiği dinamik bir zaman dilimi olarak tarih sahnesinde yerini alıyor. Her geçen gün birçok farklı yenilik ve gelişmeyle hızla değişen dünyamız ve yaşamlarımıza paralel olarak, beklentilerimiz de sürekli olarak artmaya devam ediyor. Bir tür hız çağı olarak ta isimlendirebileceğimiz çağımızda, her alanda işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilmek, çağımızın insanı olmanın getirilerinden bir tanesi. Hız ve güveni bir arada sunabilen her türlü teknoloji ve yanı sıra hizmet, zamanımızın insanı için öncelikli olarak kabul görüyor.

Uzun ve başarılı çalışma yılları boyunca araç kiralama sektöründe hizmet sunmakta olan Etiler Car Rental, çağımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla özel çözümler üretebilme noktasında, uzun yıllara dayanan bilgi birikim, deneyim ve çağımızın tüm yeniliklerinin sentezlendiği bir hizmet anlayışı çerçevesinde yapılandırılmıştır. Lüks araç segmentin deki araç filosunda, hayallerinizi süsleyen tüm markalardaki araçları barındırmakta olan kuruluşumuz, sürüş keyfini dünyanın en iyi şekliyle deneyimlemenizi sağlayacak özelliklere ve donanımlara sahip araçlarla yaşayabilmenizi sağlıyor. Araç kiralama ihtiyaçlarına üst düzey cevap verebilmek amacıyla hizmet sunmakta olan kuruluşumuz, lüks araç sınıfındaki araç kiralama ihtiyaçlarına, nadir bulunan araç marka ve modelleriyle çözüm oluşturuyor. Lüks araç segmentin deki geniş araç filosu içerisinde, Ferrari, Mercedes, Lambhorgini, Limuzin ve benzeri üst sınıf markaların araçlarını bulunduruyor.

Her türlü arazi koşullarına ve amaca yönelik olarak geliştirilmiş olan lüks sınıftaki araçlarla sunulan araç kiralama hizmetimiz, ihtiyaç türünüze göre seçebileceğiniz çok sayıda alternatife sahiptir.Araç sürme deneyimini en üst düzeyde ve konforda yaşayabileceğiniz, hayalleriniz süsleyen marka ve modeldeki araçları kiralayabileceğiniz firmamız, beklentilerinizi en üst seviyede karşılayabilen bir hizmet yaklaşımı sergiliyor. Çağımızın tüm teknolojik ve kavramsal gelişmelerini eş zamanlı olarak takip ederek, hizmet yaklaşımına dahil etmekte olan firmamız, tüketicilerimizin yeni çağın koşullarına göre şekillenmekte olan yeni nesil ihtiyaçlarına özel çözümler sunabilme noktasında üstün bir başarı gösteriyor.

Segmentinin önemli markalarından biri olan Range Rover, arazi koşullarına göre üretilmiş aynı zamanda üst düzey konfor sunabilen benzersiz markalardan biridir. Sektörünün önemli ve öncü kuruluşlarından biri olan firmamızın Range Rover marka araçlarını incelemek için burayı tıklayın. Önceleri güçlü bir arazi aracı olarak Rover’ ın bir alt markası olarak üretilmiş olan Range Rover, giderek lüks sınıfa ait araç üretimine başlamıştır. Günümüzde lüks sınıf segmentine ait araçlar üretmekte olan firma, en çok tercih edilen araba markaları arasında süt sıralarda yer alıyor. Kuruluşumuz seçkin araç filosunu incelemek, çeşitli dönemler için kiralama koşulları hakkında bilgi almak, binler düzeyindeki memnun müşteri portföyümüze erişmek için web sitemizi ziyaret edebilir, kiralama koşulları, rezervasyon talepleri ve siparişlerinizi tarafımıza web sitemiz aracılığıyla ulaştırabilirsiniz.

Etiler Car Rental

Web: http://www.etilercarrental.com/

Adres: Nispetiye Cad. Bilgin Sok. No:1 Daire:4 Nispetiye Mah. 34340 Beşiktaş, İstanbul

Telefon: (0212) 279 9221