Gezi Parkı Direnişi’nde polis müdahalesi sırasında, gaz bombası kapsülünün başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Filistin asıllı Türk vatandaşı Lobna Allami’nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

34 yaşındaki Allami’nin Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde tedavisi devam ediyor. 21 gündür yaşam mücadelesi veren genç kadının ailesinin de yoğun bakım servisinin girişinde bekleyişi sürüyor.

Allami, 31 Mayıs tarihinde Gezi Parkı olaylarında polis müdahalesi sırasında, başına isabet eden gaz bombası kapsülü nedeniyle ağır yaralanmış, ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

AİLEDEN ÇAĞRI

Bu arada sosyal medyadan Lobna’nın ailesinden gelen bir çağrı şöyle duyuruldu:

Lobna, Taksim Gezi Parkı direnişinde 31 MAYIS CUMA günü, tam olarak meydanda SAAT 13.00'daki basın açıklamasına yapılan polis saldırısında kafasından çok ciddi bir şekilde yaralandı. Halen yoğun bakımda tedavisi sürüyor ve bugünler güzel haberler alıyoruz kendisinden.

ŞİMDİ LOBNA'NIN AİLESİNİN BİZLERDEN BİR RİCASI VAR; Lobna'yla ilgili olay anının hemen sonrasını gösteren pek çok video ve fotoğraf olmasına rağmen yaralanma anını gösteren herhangi bir kayıt yok. Olur da aramızdan birilerinde o anı gösteren bir görüntü varsa, kanıt olarak hayati değer taşıyor. Şu anda Google'da Lobna'nın adını yazıp arattığımızda çıkan fotoğraf ve videoların hepsi ailenin elinde mevcut, onları göndermemize gerek yok ama öncesine dair bir kaydı olan varsa, olayı gören birini tanıyan, bilen, duyan, doğrudan tanıklık etmiş biri varsa, en azından olayın nasıl gerçekleştiğini anlatabilmek için lütfen acil olarak ailesine ulaştırmaya çalışsın. Elinizdeki olası veriler için ailesinin açtığı [email protected] adresiyle iletişime geçebilirsiniz. Şimdiden çok teşekkürler.