CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, “Ben de ağabeyimi HDP'den istiyorum” döviziyle HDP Diyarbakır il binası önünde getirildi. 
 
AKP’ye üyeliğiyle tartışma konusu olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) Diyarbakır il binası önüne getirildi. Birçok kez AKP lehine açıklamalarda bulunan Celal Kılıçdaroğlu, bu kez “Ben de ağabeyimi HDP'den istiyorum” yazılı ve ağabeyinin fotoğrafının bulunduğu dövizle, HDP Diyarbakır il binası önünde bekletilen kişilerin yanına getirildi. 
 
İl binası önünde bekletilen gruba destek için gittiğini aktaran kardeş Kılıçdaroğlu’nun görüntüleri, sosyal medyada alay konusu oldu. 
 
ALAY KONUSU OLDU 
 
Celal Kılıçdaroğlu’nun HDP önüne gitmesi sosyal medyada alay konusu oldu. HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu ise sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Bu da nereden çıktı? Anlaşılan AKP’den iyi bir teklif almış. Oradaki nokta operasyonu devletin (hükümetin) operasyonudur. İzinsiz gitmek de mümkün değildir” dedi.

Kaynak: MA