CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'na yönelik yumruklu saldırıya birçok isim tepki gösterdi.

Partisinin grup toplantısına giderken saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileğinde bulunan Başbakan Erdoğan, "Demokratik parlamenter sistem içerisinde bu yollar hiçbir zaman tevessül edilecek yollar değildir. Bunları tasvip etmek kesinlikle mümkün değildir. Şiddetle, biz bu girişimleri kınıyoruz. Ben bunun için de Sayın Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun diyorum. Ayrıca kendisini de arayıp söyleyeceğim."

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Abdullah Gül, TBMM'de yumruklu saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu'nu telefonla aradı. Gül, Kılıçdaroğlu'na uğradığı saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileğinde bulundu.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Keml Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yapılan yumruklu saldırıyı, "Üzüzcü bir durum" diye değerlendirdi.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı kınayarak, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bugün gerçekleştirilen saldırıyı esefle kınıyoruz. Saldırganın en kısa zaman içerisinde gereken cezayı almasını bekliyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu'na ve tüm CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" dedi.