i Sinem Kobal ve arkadaşlarıyla tatile çıkan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu.

İmirzalıoğlu, "Biz tatildeydik ama denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu. İçimiz yanıyor" sözleri tepki çekti.

Sosyal medyada gündem olan İmirzalıoğlu'ya tepki yağdı.

Önceki gün İstanbul'a gelen İmirzaoğlu, kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan oyuncunun yangınla ilgili açıklaması sosyal medyada tepki gördü.

‘DENİZE GİRMEMİZE RAĞMEN İÇİMİZ SOĞUMUYOR’

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmirzalıoğlu, "Biz tatildeydik ama denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu. İçimiz yanıyor... Sinem'in de canı çok sıkıldı. Ben sütünden endişe etmeye başladım. Dertleniyordu. Biz oralarda yaşadık, tatil yaptık, birçok insanı tanıyoruz, arkadaşlarımız var, esnaf arkadaşlarımız var. Haberleri alıyoruz tabi içimiz kan ağlıyor. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çok ciddi bir afet, Allah yardımcıları olsun" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun "Denize rağmen içimiz soğumuyor" sözleri sosyal medyada gündem olurken tepkiler de ardından geldi. Sosyal medya kullanıcıları, "Dalga geçmiş" yorumunda bulundu.