Kadıköy’deki Barlar Sokağı’nda 7 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili olarak gözaltına alınan zanlılar, olayın atılan bir içki şişesi yüzünden çıktığını söylediler

Polis masalardan ve evlerden atılan şişelerle, herkesin birbirine girdiği kavganın başlamasına neden olan ilk içki şişesini kimin fırlattığını belirlemeye çalışıyor.

Olayda bıçak kullandığı tespit edilen K.T. adlı kişinin yakalanması için de operasyonlar sürüyor. Caferağa Mahallesi, Dr. İhsan Ünlüer Sokak’taki kavgada 2’si ağır 5 kişi bıçak ve kırık içki şişeleriyle yaralanmıştı. Olaya karışan, aynı sokakta 6 yıldır dövmeci dükkânı işleten ve aynı zamanda Hells Angels Motorcyle Clup Turkey internet sitesinin yöneticisi olan Şener Ö. ile birlikte 9 kişi gözaltına alınmıştı.

“Hells Angels’la bir ilgisi yok

Şener Ö.’nün ifadesinde olayın internet sitesinde yöneticilik yaptığı motosiklet grubu Hells Angels’la bir ilgisinin bulunmadığını, farklı masalarda içki içenler arasında başlayan kavgaya, o sırada dükkânın önünde oturan arkadaşlarıyla birlikte müdahale ettiklerini söylediği belirtildi.

BARLAR SOKAĞINDAKİ KAVGANIN ZANLILARI: MOTOSİKLETLİ ÇETE DEĞİLİZ

KADIKÖY’de ’Barlar Sokağı" olarak bilinen yerde, 7 kişinin bıçak ve kırık içki şişeleriyle yaralandığı kavga ile ilgili gözaltına alınan 9 kişi, adliyeye sevk edildi. Şüpheliler ifadelerinde motosikletli çete olmadıklarını, sadece hobi olarak motosiklete bindiklerini söylerek "Sokaktaki kavgaya esnaf olarak müdahale ettik" dediler. Polis görgü şahitlerinin ifadelerine göre olayda bıçak kullanan K.T’yi yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Dr. İhsan Ünlüer Sokak’ta önceki gün saat 00.30 sıralarında gerçekleşen olayda çıkan sokak kavgasında, 2’si ağır 5 kişi yaralanmıştı. Polis olayla ilgili yaptığı soruşturmada olaya karışan aynı sokakta 6 yıldır döğmeci dükkanı işleten ve aynı zamanda Hells Angels Motorcyle Clup Turkey internet sitesi yöneticisi Şener Ö. ile birlikte çalıştığı arkadaşları Emre G. ve Barış G. ile Taksim’de Döğmecilik yapan Noyan K., sokakta bulunan bir bar çalışanı Savaş K.’nın aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alınmıştı.

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan zanlıların ifadeleri tamamlandı. Şüpheli kişilerin verdikleri ifadelerinde, motosikletli çete olmadıklarını söyledikleri öğrenildi. Kavganın Hells Angels Motorcyle Clup Turkey motosiklet grubuyla da bir ilgisinin bulunmadığını söyleyen zanlıların ifadelerinde "Bizler aynı mahalle esnafı olarak içki masaları arasında başlayan kavgaya müdahale ettik. Kavga kısa sürede büyüdü. Herkes birbirine vurmaya başladı. Olay yatışınca oradan ayrıldık" dedikleri belirtildi.

Poliste işlemleri tamamlanan zanlılar, Kadıköy Adliyesi’ne gönderildi.

VATAN