Kars Belediye binasına gelen üç kişi, belediye güvenlik personeline hakaret ettikten sonra güvenlik ofisindeki eşyalara zarar verdi. Saldırıyı yapan iki şahsın cinayet ve gasp suçundan sabıkalı oldukları belirlendi. 

Bugün akşam saatlerinde Kars Belediyesi’ne giden Z.B., F.E. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, belediye güvenlik personeline hakaret ettikten  sonra güvenlik ofisindeki eşyalara zarar verdi. 

BELEDİYE PERSONELİNE HAKARET ETTİLER

Alınan bilgilere olay bu akşam saat 18.30 sıralarında yaşandı. Belediye binasına gelen üç kişi Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen ile görüşmek istediğini söyledi. Görevlilerin hafta sonu olduğunu söylemesine rağmen şahıslar belediyeye girmeye çalıştı. Belediyenin güvenlik görevlilerinin izin vermemesi üzerine küfür ve hakaretler savuran şahıslar, güvenlik noktasındaki ofis masasını da dağıttı. Belediye personeli ardından polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler kamera kayıtlarını aldıktan sonra belediyeden ayrıldı. 

İKİ SALDIRGAN GASP VE CİNAYETTEN SABIKALI 

Belediyeden yapılan açıklamada Z.B.’nin gasp suçundan, F.E.’nin ise yine gasp ve cinayet suçundan sabıkalı olduğu ifade edildi. 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı