Motosikletle Maltepe’den yola çıkan Samet Yüksel ve Seren Okur, Kadıköy Belediyesi yakınlarına geldiklerinde önlerinde ilerleyen bir minibüs yolcu almak için aniden durdu. Bu sırada yolcular minibüsün kapısına doğru ilerlerken, Samet Yüksel yayalara çarpmamak için frene bastı. Yolculara çarpmadan durabilen Yüksel ve motosikletin arkasında oturan Seren Okur minibüs şoförüne tepki gösterdi.

Hürriyet’ten Fırat Alkaç’ın haberine göre, minibüs sürücüsü ve yanındaki muavin ise motosikletli çifte iddiaya göre küfürle karşılık verdi.

Yaşanan tartışmanın ardından minibüs şoförü ile muavin araçtan inerek motosiklet sürücüsü Samet Yüksel ve arkadaşı Seren Okur’u feci şekilde dövdü.

Bu sırada yoldan geçmekte olan iki minibüs şoförü de durarak motosikletli çifte saldırdı. Bir anda dört kişinin saldırısına uğrayan Samet Yüksel aldığı darbelerden dolayı yaralanırken, kız arkadaşı Seren Okur ise baygınlık geçirdi. Özel bir üniversitede Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nda yüzme antrenörlüğü üzerine 3. sınıf okuyan genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Aldığı darbelerden dolayı vücudunun birçok yerinde morluklar oluşan Seren Okur, tedavisinin ardından minibüs şoförlerinden şikâyetçi oldu.