İstanbul Kadıköy'de 3 katlı restoranda patlama ve ardından yangın meydana geldi. Patlama sebebiyle çevredeki iş yerleri de zarar görürken, itfaiye görevlilerince kısa sürede kontrol altına alınan yangın söndürüldü. İlk belirlemelere göre doğalgazdan kaynaklandığı tahmin edilen patlamaya, neyin sebep olduğuyla ilgili itfaiye ve polisin incelemeleri sürüyor.

Yangın saat 03:15 sıralarında Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Halitağa Caddesi üzerinde bulunan üç katlı restoranda meydana geldi. Alevler kısa sürede bütün binayı sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, sağlık, doğalgaz ve elektrik ekipleri sevk edildi. Restoranın bulunduğu binanın elektrik ve doğalgazı ekipler tarafından kesildi. 

Patlama sesini duyan çevre sakinleri sokağa döküldü. Restoranın arka kısmında bulunan otoparkın görevlisi Şevki Yazan, "Ben otoparkta görevliyim. Bir patlama sesi duydum. O anda hemen yangın tüpüyle müdahale ettim ama söndürmeyi başaramadım. Kollarım yangından etkilendi. Sonra hemen itfaiyeyi aradım. Hemen gelip müdahale ettiler. İçeride kimsenin olup olmadığını bilmiyorum ama galiba kimse yokmuş. Büyük bir patlama sesi geldi. Bizim sadece camlarımız patladı. Bu kafe de bize ait. Orada da ufak bir hasarımız var" ifadelerini kullandı.