İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki Selimiye Astsubay Orduevi'nin bahçesinde patlama oldu. Orduevine ses bombası atıldığı öne sürülüyor. Patlama nedeniyle orduevinin parkında maddi hasar meydana gelirken ölen ya da yaralanan olmadı.

Radikal'den Fundanur Öztürk'ün haberine göre, İstanbul Kadıköy'de bulunan Selimiye Astsubay Orduevi'nin park kısmında patlama oldu. Saat 19.40 sıralarında dışarıdan atılan ses bombası kaynaklı olduğu öne sürülen patlama nedeniyle çevrede hasar oluşurken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Olay sonrası çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Polis ekipleri patlamanın yaşandığı bölgeyi emniyet şeridi ile kapattı. Bomba uzmanı ekipler olay yerinde inceleme yapıyor.

GÖRGÜ TANIĞI: BÜYÜK BİR ALEV GÖRDÜK

Olay sorasında orduevinde bulunan görgü tanıkları büyük bir alev gördüklerini söyledi.  Bir görgü tanığı şunları anlattı:

"Bahçedeki kafeteryada oturuyorduk o kadar korktuk ki büyük bir alev de gördük. Çok büyük bir ses duyuldu nereye gideceğimizi şaşırdık. Ses bombası olduğunu tahmin ediyoruz. Ağacın dibine atıldı."