İstanbul'un Avcılar ilçesinde başından kurşunlanarak vurulmuş 16 yaşındaki Suriyeli R.B.'ye ait olduğu belirtilen bir ceset bulundu.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde Tahtakale Mahallesi'nde Küçükçekmece Gölü yakınlarında başından kurşunlanarak vurulmuş 16 yaşındaki Suriyeli R.B.'ye ait olduğu belirtilen bir ceset bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Tahtakale Mahallesi, Trafo mevkiinde sabah saatlerinde bir çoban, Küçükçekmece Gölü yakınlarında boş arazide bir erkeğe ait ceset gördü. Bunun üzerine çoban durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler cesedin üzerinde inceleme yaptı. Başından kurşunlanarak öldürülmüş kişinin 16 yaşındaki R.B. olduğu tespit edildi.

Cesedi gören çoban Mustafa Dindar, koyunları otlattığı sırada korkunç olayla karşılaştığını ve hemen durumu telefonla polise bildirdiğini söyledi.

GÖRGÜ TANIĞI: SİLAH SESİ DUYDUM

Bir görgü tanığı ise sabah saatlerinde silah sesi duyduğunu ve Suriye plakalı bir aracın boş araziye doğru ilerlediğini gördüğünü iddia etti. Vatandaşlar, bölgenin ıssız olduğunu, bu nedenle de güvenli olmadığını belirtti.

CENAZE ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

Polis olay yerinde inceleme yaparken, R.B.'nin cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.