CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim gecesi uzun süre açıklama yapmaması, tepkiyle karşılandı.

Küçükkaya, İnce'yle mesajlaşmasını yayınlamasının ardından Muharrem İnce'nin kendisine yönelttiği eleştirilerine yanıt verdi.

Muharrem İnce'yle mesajlaşan gazeteci İsmail Küçükkaya, FOX TV'deki seçim özel yayınında İnce'nin kendisine verdiği yanıtları yayınladı.

Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine gönderdiği "Adam kazandı" mesajıyla seçimlerde Erdoğan'ın kazandığını belirttiğini söyledi.

Muharrem İnce ise, dün akşam beklenen açıklamasını, bugün öğlen saatlerinde yaptı.

Açıklamasında İsmail Küçükkaya'ya mesaj atmasına da değinen İnce, şunları söyledi:

"Orada bir hatam oldu, onu kabul edeyim. Ben İsmail Küçükkaya'ya arkadaşça mesaj attım. Onun haber yapacağını tahmin etmedim. Benim gibi deneyimli siyasetçinin bunu yapmaması gerekirdi. Vatandaşlarımızın bunu bir tweetle öğrenmemesi gerekirdi. Onu haber yapacağını düşünmediğim için, demek ki gazetecilerle dost olurken daha dikkatli olmak gerekiyormuş."

'RAKI BALIK MASASINDA DEĞİLDİM'

RS FM'de Bidebunudinle programına konuk olan İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

Küçükkaya, "Ben Muharrem İnce'yle rakı balık masasında değildim, gazeteci olarak soru sordum" derken, Muharrem İnce'nin mesajlaşmalarını duyurduğunu öğrendikten sonra kendisine bir mesaj daha attığını söyledi. "Muharrem İnce'yle mesajlaştıktan 20 dakika sonra bana geri dönüş yaptı ve 'Bu dostaneydi neden duyurdun' dedi." diyen Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine yönelik tepkileri dağıtmak için bir gazeteciyi harcadığını ifade etti.

'GAZETECİYİ HARCAMAYI TERCİH ETTİ'

Küçükkaya, "Muharrem İnce attığı mesajları kullanacağımı biliyordu ve o mesajlar nedeniyle kitlesi üzerinde oluşan olumsuz havayı dağıtmak için bir gazeteciyi harcamayı tercih etti" dedi.