İnternet bağlantılarında sorun yaşayan internet kullanıcıları faturalarına 10 TL gibi bir sorun algılama bedeli yansıtılacağını duyunca şok oldular.

İnternet kullanıcıları Şikayetvar'a gönderdikleri şikayetlerle alınan ücrete itiraz ettiler.

10 TL SORUN ALGILAMA BEDELİ

"İnternetim çok yavaş olduğu için internet servis sağlayıcımdan yardım istedim. Eve gelen şahıslar netimin yavaş olduğunu söylediler, sorunu kendilerinin çözmeyeceklerini anlattılar. Ne yapacağız dediğimde sorunun ne olduğunu anlarız ama faturanıza 10 TL yansır dediler. Mecburen kabul etmek zorunda kaldım."

YENİ DÜZENLEMEYE TÜKETİCİ TEPKİLİ

"Arıza kaydımız vardı daha sonra düzeldiği için sabah arandığımızda düzeldi dedik. Öğlen ise kapıdayız şeklinde arandık iyi dedik gelin bakın. Çıktılar bir makineyi kabloya bağladılar sinyal az dediler elektrikçi gerek dediler ve kağıt uzatıp imzalattılar. Faturaya 10 TL yansıtılacağını söylediler. Biz sizi çağırmadık dediğimizde ise servis sağlayıcınızın yeni düzenlemesi dendi."

TÜKETİCİ YARGIYA BAŞVURMAYA HAZIRLANIYOR

"Mayıs ayı sonundan beri sürekli İnternet kopmaları yaşamaktayım. En az 10 arıza kaydı ve bir sürü aramaya rağmen sorun bir türlü giderilmiyor. En son görüşmemden sonra biri binanıza gelip arıza kontrolü yaparız ama ücreti var dedi. Bu ne kabalık, kullanmadığım internete para ödemem yetmiyor birde arıza bakım ücreti isteniyor. Tüketici mahkemesine de başvuracağım." (aktifhaber)