İçişleri Bakanlığı'nın hakkında inceleme başlattığı Halk Özel Harekatı (HÖH) Derneği, Facebook'tan bir açıklama yaparak, soruşturmadan "memnuniyet" duyduklarını ifade etti.

Açıklamada,”Duymuş olduğumuz memnuniyet ve haklı gururun sebebi; Derneğimizin Alnının akıyla denetlemelerden çıkacağına olan inancımız ve sonrasında üzerimize atılan mesnetsiz iftira ve suçlamalardan da temizlenecek olmasıdır" ifadeleri kullanıldı.

Halk Özel Harekatı (HÖH) Derneği’nin açıklaması şöyle:

“İçişleri Bakanlığımızca adımıza başlatılmış olan soruşturmadan duyduğumuz memnuniyeti, siz değerli üye ve takipçilerimiz ile paylaşmak istedik.

Duymuş olduğumuz memnuniyet ve haklı gururun sebebi; Derneğimizin Alnının akıyla denetlemelerden çıkacağına olan inancımız ve sonrasında üzerimize atılan mesnetsiz iftira ve suçlamalardan da temizlenecek olmasıdır.Plan Kuranların En Hayırlı Allahtır.”

15 Temmuz darbe girişiminin ardından bireysel silahlanmaya gittikleri, AK’nin talimatıyla hareket ettikleri iddiasıyla gündeme gelen Halk Özel Hareketi Derneği (HÖH) hakkında inceleme başlatıldı

Kaynak: BBC Türkçe