İstanbul Gaziosmanpaşa'da, bir özel bankanın ATM'lerine para yüklemesi yapmak için kullanılan ve içinde 2 milyon lira bulunan zırhlı nakil aracı, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyuldu. Güvenlik görevlilerini bankamatiğe kilitleyen soyguncular para dolu aracı gasp etti.

Hürriyet'te yer alan habere göre Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Ordu Caddesi'nde özel bir bankaya ait ATM'ye para yüklemesi yapan zırhlı aracın yanına gelen yüzleri maskeli ve silahlı 2 kişi, 2 güvenlik görevlisini silah zoruyla etkisiz hale getirerek, silahlarına el koydu. Şüpheliler, güvenlik görevlilerini ATM kabinine kilitleyerek, içinde para kasası bulunan zırhlı aracı gasp etti.

İhbar üzerine söz konusu ATM'nin yanına gelen polis ekipleri, buradaki 2 güvenlik görevlisini kurtardı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, içinde yaklaşık 2 milyon lira olduğu öne sürülen zırhlı aracı olay yerine yaklaşık 5 kilometre mesafedeki Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 32. Sokak'ta terk edilmiş olarak buldu.

ATM'de inceleme başlatılırken, zırhlı nakil aracı da inceleme için Gaziosmanpaşa Polis Merkezi'ne getirildi.