İstanbul Gülsuyu'nda dün öğleden sonra yaşanan silahlı saldırıda bir kişi öldü bir kişi yaralandı. Saldırının uyuşturucu çeteleri tarafından yapıldığı iddia ediliyor.

Evrensel'in haberine göre, İstanbul Maltepe Gülsuyu’nda "Ercan" adlı bir uyuşturucu satıcısı, İsmail Doğan ve Mesut Doğan adlı iki kardeşi silahla vurdu. 16:30’da yaşanan olayda vurulan kardeşlerden İsmail Doğan hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti, kardeşi Mesut Doğan ise, yoğun bakımda.

Mahallelilerden Evrensel'e konuşan Nuriye Maden, “Mahallede her zaman böyle problemler yaşanmakta. Sıkıntı büyük. Buradaki kişi buraya geldiğinden beri kavgalar oluyor, daha öncede kendi aralarında kavga edilmiş ancak mahalle insanının araya girmesi ile kavga önlenmişti. Buradaki insanlar da kendilerinden korkuyorlar. Dolayısıyla problemler her seferinde büyüyerek devam ediyor'' dedi.

Başka bir mahalle sakini ise, Ercan adlı kişinin manav görünümü adı altında açtığı dükkanın karanlık bir takım işler çevirdiğine dair endişelerinin olduğunu belirterek, “O kadar olay yaşanmasına rağmen polisler hiçbir şey yapmıyor. Ölümler olmaya devam ederken, asıl mesele mahalleyi terörize etmek, yaşanmaz hale getirmek. Bunu da dışardan getirilen yada torbacılar eliyle gerçekleştirmek istiyorlar” diye konuştu.

HASAN FERİT GEDİK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ


Gülsuyu’nda daha önce de Hasan Ferit Gedik uyuşturucuya karşı yapılan bir eyleme düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.