1961 yılında kurulan Türkiye İşçi Partisi (TİP) 60. yılını kutluyor. #TİP60Yaşında ve #iyiKiVarsınTİP etiketleriyle sosyal medyada kuruluş yıldönümü kutlanan TİP'e bir destek de Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'dan geldi.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili Barış Atay'ın paylaşımını alıntılayan Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi: 

"Türkiye İşçi Partili olmak; Halk için Her Türlü zorbalığa, hırsızlığa, sömürüye karşı hakları savunmak demektir. #iyiKiVarsınTİP  #TİP60Yaşında"

1961 yılında kurulan Türkiye İşçi Partisi (TİP) 60. yılını kutluyor. #TİP60Yaşında ve #iyiKiVarsınTİP etiketleriyle sosyal medyada kuruluş yıldönümü kutlanan TİP'e bir destek de Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'dan geldi. Türkiye İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili Barış Atay'ın paylaşımını alıntılayan Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi: "Türkiye İşçi Partili olmak; Halk için Her Türlü zorbalığa, hırsızlığa, sömürüye karşı hakları savunmak demektir. #iyiKiVarsınTİP #TİP60Yaşında"